2006.03.29.

Nagyon fáradt vagyok. Teljesen elfelejtettem már, hogy egy ilyen pánikos, légszomjas nap mennyivel kimerítőbb egy normális napnál. Csak annak örülök nagyon, hogy most mehetek aludni, és nem kell felkelnem, amíg fel nem ébredek magamtól. Úgyhogy a vekkert ugyan beállítom, de csak fél 1-re, ami mondjuk a legutolsó időpont, amikor felkelhetek. De amúgy csak az a tervem van, hogy egy hatalmasat alszom. Ha pedig felébredek korábban, és friss leszek és kipihent, akkor legalább fogom tudni tenni a dolgom… amit, nos… akárhogy is nézzük, egy jó ideje hanyagolok már.

Cikkeket kell osztani és válaszleveleket írni, és sok szöveget fordítani, és mindenekelőtt kitakarítani szegény egereket. Bár az elmúlt napok tendenciája alapján kellemetlen napra számíthatnék, teszek róla (de legalábbis megpróbálok tenni róla), hogy ne az legyen. Még jó, hogy van miben bíznom. Ha másban nem, hát abban, hogy ha lesz időm, egy nagyon kellemeset fogok ázni a kádban. :) Jó éjszakákokat.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .