2006.04.02.

Átolvasgattam a Blogthingst, miféle új teszteket tettek fel, amióta nem jártam arrafelé. Már megint nem találtam semmi jót. (A “jó” személyiségteszt az én értelmezésemben azt jelenti, hogy nem teljesen irreleváns témájú, tehát például nem a sörivási szokásaimra épül, és nem kell sokat hazudni hozzá, hogy azt a választ kapjam, amelyiket szeretném.) Akárhogy is igyekeztem, csak az jött ki, hogy az életem legjobb párja egy másik Halak vagy egy Ikrek lehet… ami természetesen az én napjegyem illetve aszcendensem. (Igen, mostanában kaptam némi alapfokú asztrológiai képzést.) Na most ebből egyesegyedül csak az következik, hogy kompromisszumképtelen vagyok, és képtelenség egy normális életformának velem együtt lennie (amire a Skorpió holdjegyem amúgy is következtetni engedne). Ellenben én kompromisszumkész akarok lenni, és nem bánnám, hogyha végre sikerülne elérnem úgy, hogy a megfelelő válasz jöjjön ki a tesztből, mégpedig úgy, hogy csak olyan válaszokat kelljen adnom, amik azért legalább félig igazak. Juszt is megpróbálom még egyszer! (Persze végülis senki nem várhatja el, hogy 12 válaszlehetőségbol csak egy legyen rám igaz, ugye? Tehát ha a századik próbálkozásra, a századik igaz válaszokból álló sorozatra sikerül elérnem a kívánt végeredményt, az még mindig mit sem von le az értékéből…)

Nem sikerült elérni a kívánt eredményt, úgyhogy elkönyveltem, hogy a teszt mit sem ér. Sajnálom. De úgy őszintén, ki az, aki nem gondol bele a tesztek kitöltésénél, hogy melyik választ szeretné kapni? És ki az, aki ennek ellenére képes teljesen őszintén válaszolni? Mikor a válaszlehetőségeknek legalább a fele éppen ugyanannyira igaz rá? Hogy számomra a szerelem nem szerelem az alábbiak nélkül… és választanom kell, hogy a szenvedély, a romantika, a flört, a barátságként való indulás, a kaland, a szerelemig vezető hosszú út, a stabilitás vagy az összeillőség a legfontosabb? Ezek mind fontosak! És még ezer meg ezer másik dolog is fontos. És képtelen vagyok kiválasztani, hogy melyik az igazi. Melyik a legigazabb. Nem tudom, hogy bennem van-e a hiba, vagy tényleg nincsenek ezek a csodatesztek soha sem kellő finomsággal összeállítva. Nincs mit tenni, át fogok pártolni a Blogthings.com-tól a Tickle.com-ra. Ma úgyis ilyen teszt-töltögetős, naplopós estém van. Bármit, csak dolgozni ne kelljen! :) Heveny Meg Cabot-undorom van. Talán majd szerdán. Miután elmentem (végre) az üzemorvoshoz. Ugyanis nagyon csúnyán a fejemre lesz koppintva, ha elmulasztom. Főleg, hogy már két hónappal ezelőtt el kellett volna mennem… ejnye. Rossz kislány!

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .