2006.05.11.

Elfáradtam. Hosszú és kimerítő napom volt, még ha nagyrészt ennek ellenére is kellemesnek mondható. Voltak ármányosan vándorló gólyák, repülőtér, metró, és ki tudja, még mi minden. Most viszont egy nagyon jó könyv vár rám, nevezetesen Biff evangéliuma, ami már nem olyan régen két és fél órára a kádban tartott… úgyhogy érzem, hogy itt az ideje, hogy befejezzem. Hiszen holnap már nem olvasni kell, hanem fordítani meg írni, meg talán világot és napsütést nézni, mert már belepusztulok ennek az utóbbinak a hiányába.

D.B. elutazott, és épségben meg is érkezett. Mi kell még? A család másik hímnemű tagja meg ennek örömére nem jött haza. Gyanítom, hogy az eljövendő napokban nem is fog, és bár tudom, hogy ennek nem illik örülni… no igen. Ezen, és az ármányos gólyavándorláson kívül viszont amúgy sem igazán lenne mit mesélnem. Úgyhogy megyek, és visszatérek Biffhez, aki ugyan egy seggfej, de mégiscsak géniusz. :)

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .