2006.06.06.

Fáradt vagyok és boldogtalan.

Persze igazából talán nem ennyire drámai a helyzet. Csak annyira drámai, hogy tényleg nagyon hulla vagyok, hogy holnap munka előtt ezer a dolgom, és hogy most sokkal inkább vágyom aludni mint mesélni, főleg, hogy nincs is nagyon mit. Egyébként se élek ma lelki életet édes kettesben magammal.

Görögország útikönyvet kaptunk, Neveletlen hercegnőt és Rothko falinaptárat nem. Legalább az egyik megérkezhetne mondjuk már holnap. Amikor is meg kell szereznem egy könyvet is, aminek nem szabad elfelejtenem a címét holnapig. Ami gáz, mert már most például nem emlékszem rá, de tudom, hogy hova írtam fel.

Rothko-falinaptárat akarok! És egy nagy posztert az Untitled (violet, black, orange, yellow on white and red) 1949 c. festményről.

És még az apokalipszis is elmaradt. Most már egy csomó országban nincs ma, úgyhogy kétlem, hogy itteni idő szerint még pont ma következne be. Most aztán megint pont olyan kiszámíthatatlan, mint tegnap, meg azelőtt volt. Hülye világvége.

Rothko rulez.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .