2007.01.21.

Csütörtökön lett volna három éve, pénteken volt 26 éve, tegnap volt 28 éve, szerdán lesz egy éve, hogy. Ja, és nagyjából öt és fél éve, illetve majdnem kereken egy éve és három hónapja. Az első négyet nem mesélem el, a második kettőt igen.

Final Fantasy VIII. Először akkor láttam, amikor még B., a nagyon régi, megboldogult ifjúkoromban, 2001-ben megmutatta az Eyes on Me című videót. Beleszerettem.

B.-be is, bár bele már korábban is, az animációba ott és akkor, a játékba egy kicsivel később. Csak akkor még nem tudtam vele játszani. Aztán 2005 októberében végül sikerült elkezdeni. November végén abbahagyni. Aztán áprilisban folytatni. Aztán megint abbahagyni. És az elmúlt két hétben folytatni, és a mai napon megnyerni. Az Oroszlánkirály játék tíz és fél évig lógott a levegőben. A Final Fantasy VIII “csak” öt és felet. Haladok. Jaj, annyira jó volt! Nem a végtelen sokáig tartó boss battle, meg ilyesmi, hanem az a legalább tíz perces videó a végén, ami minden szálat a helyére tett, és kicsúcsosodott egy gyönyörű, szirupos happy endben. Igazából ez most tök idétlenül hangzik, úgyhogy nem folytatom, de akkor is jó volt, és akkor is örülök neki.


Eyes on me

Egyébként meg reggel megyek korcsolyázni, most végre egyedül, nem mintha nem járnék szívesen másokkal is, de most már nagyon szeretnék egyedül menni, és aztán kezdődik az EB, úgyhogy most egy darabig nem nagyon lesz más adás, csak korcsolya. Már van táblázatom, hogy melyik verseny mikor van, hol és mikor közvetítik, ilyesmi. Szóval holnap reggel korcsolyázom, aztán hazafelé veszek tejszínt meg meggybefőttet, takarítok kicsit, fordítok, aztán negyed 5-kor kezdődik valami gálaműsor, amiről még nem derült ki számomra, hogy miféle gála, de meg kell nézni, mert korcsolya, és mert rá kell hangolódni az EB-re. Aztán jól megindul a hét, és tökjó lesz.

Az, hogy utána hogy bírom ki megint márciusig, kérdés, de hát nem baj. Hátha le lehet majd tölteni a négykontinens versenyeket valahonnan, meg talán a junior VB-t is, bár ahhoz nem fűzök nagy reményeket. Miért nem lehet itthon is fogni az ESPN-t? A lényeg az, hogy már most neki kell állnom spórolni, mert jövő márciusban el FOGOK menni Göteborgba a VB-re. Kivéve, hogyha ütközik a Harry Potter 7 megjelenéssel, mert akkor majd januárban megyek inkább Zágrábba az EB-re.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .