2007.09.20.

Ennyi év alatt igazán rájöhettem volna már, hogy ha van mit olvasnom, akkor jól érzem magam, és amikor már egy jó ideje nem olvastam semmit, akkor idegbeteg leszek. Persze lehet, hogy az ok-okozat fordítva zajlik eredendően, azaz amikor rossz idegállapotban vagyok, nem bírok olvasni, de ezzel a lehetősséggel most nem kívánok foglalkozni. Ugyanis van jó könyvem.* És megyek olvasni.

Illetve előtte lehet, hogy főzök egy kakaót. És fürödni is készültem. De majd közben. Vagy utána. Vagy előtte? Nem tudom. De olvasni kell. Úgyhogy most nem mesélem el se a Hairt, se a tréning #3-at.

És a sok éves tapasztalatból már azt is tudom, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valaha is el fogom, ezért nem is ígérem meg. Pont. :)

*a szerkesztő jegyzete: Kíváncsi vagyok, mit olvashattam akkor. Sajnos a gépem összeomlásakor elvesztek a feljegyzéseim, de a Molyon tárolt adatok szerint valószínűleg a Jacky Daydream volt, ami tényleg egy nagyon jó könyv.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .