4CC-kívánságlista

Az EB-vágyaim után álljanak hát itt azok az eredmények, amiket a Négy Kontinens Bajnokság végén szeretnék látni. Mert miért is ne? És ha senkit sem érdekel? Enyémblog, végtére is.

Nők:
1. Mao Asada (JPN)
2. Ashley Wagner (USA)
3. Fumie Suguri (JPN)
4. Bebe Liang (USA)
14. Joannie Rochette (CAN)
15. Miki Ando (JPN)

Igen, nem csípem Miki Andót*. Idegesít. Most legalább nem osztok különdíjakat, pedig oszthatnék neki mondjuk a leggörbébb hátra, vagy a legrondább tartásra. Joannie Rochette pedig nekem unalmas. Ezért persze nem kéne a ranglista közepére tennem őket, de nem akarom, hogy elől legyenek, annyira viszont nem utálom őket, hogy a végére kerüljenek. Bocs.

Férfiak:
1. Daisuke Takahasi (JPN)
2. Jeremy Abbot (USA)
3. Jeffrey Buttle (CAN)
4. Stephen Carriere (USA)
21. Evan Lysacek (USA)

Tudom, hogy nem szép dolog ennyire utálni Evant, de hát ez van. (A legsportszerűtlenebb versenyző kategóriában kaphatna különdíjat, annak köszönhetően, ahogy a Kínai Kupán fogadta a pontjait. Vagy ahogy egész évadban nyilatkozott. Szóval igazán lehetne egyszer legutolsó, hátha attól befogja a száját. Meg az edzője is.) Arról nem is beszélve, hogy az első helyre Johnny Weirt szeretném, a másodikra pedig Patrick Chant, csak éppen egyikük sem indul. A fenébe.

Páros:
1. Tiffany Vise/Derek Trent (USA)
2. Qing Pang/Jian Tong (CHN)
3. Brooke Castile/Benjamin Okolski (USA)

De ez persze csak álom. A két kínai páros lesz fenn az első két helyen, és félek, hogy a bírók nem imádják annyira a Vise/Trent kettőst, mint én. Egyébként is, ha rajtam múlna Jessica Dubé és Bryce Davison lenne a második mögöttük, még akkor is, hogyha nincsenek is ott Szöulban.

Jégtánc:
1. Meryl Davis/Charlie White (USA)
2. Tessa Virtue/Scott Moir (CAN)
3. Cathy Reed/Chris Reed (JPN)

Mondjuk ennek mind nincs értelme, egyszerűen csak ezt szeretném. Mert a jégtánchoz annyira mondjuk nem értek, de már legalább nem utálom nézni.

*a szerkesztő jegyzete: Mikit már nem utálom. Evant viszint igen. A jégtánchoz még mindig nem értek, és még mindig jobban szeretem Merylt és Charlie-t mint Tessát és Scottot.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .