Azért

Érdekel valakit, hogy miért nem írok mostanában? Azon kívül persze, hogy amúgy is egyfolytában eltévesztem a dátumot…

Egyszerű egyébként. Nagyjából-egészében beszűkült a gondolkodásom. Pillanatnyilag öt dolog fér bele.

A négyből egyről akarok majd írni, de az hosszabb lélegzetvételű lesz és jelentős, és előbb-utóbb külön részlege is lesz a lapon belül, mert FONTOS.

A másodikról szintén akarok írni, de nem tudom, hogy fogok-e, mert hiába döntöttem már el, még mindig nagyon hülye dolog az egész, és ahányszor belegondolok, előbb-utóbb kiborulok.

A harmadik a PostCrossing, amit sürgősen át kellene gondolnom, mert azzal, hogy megemelték az egyszerre küldhető lapok limitjét, hirtelen nagyon megnőttek a kiadásaim.

A negyedik a most már hivatalosan is megkezdődött korcsolyaévad (persze még nagyjából kétszer fog majd elkezdődni, de ez mellékes), mert kijöttek a Grand Prix-meghívások, és lehet tervezni, találgatni, és transzparenst rajzolni. Továbbá lezajlott a Korcsolyaszövetség Kongresszusa, vannak szabálymódosítások, és pár napon belül, remélem, közzé is teszik majd. Már az FSU-n is megnyílt az új évad a “Kiss And Cry”-ban.

Az ötödik pedig, maradjunk annyiban, hogy igencsak réteg-téma. Hogy miért? Mert Giin a világ legjóindulatúbb marhája, és hogy túl sok lelke van ahhoz, hogy politikus legyen, és hogy Brendon nekem akkor is gyanús, hogyha a még gyanúsabb Melilan keveri körülötte a dolgokat, és hogy bármennyire is nem szép dolog, de egyáltalán nem sajnálom Davidot, és hogy igenis, hogy Brendonnak van vaj a fején, mert Yaannak hamis információt ad le, és hogy vajon lehet-e, hogy Giin újra bedől ugyanannak a félrevezetésnek: hogy öt éve Paul ugyanazt játszotta el vele, mint most Melilan. És hogy mikor lesz harmadik kötet.

Maradjunk annyiban, hogy “én megmondtam!” Azt mindenesetre leszögezhetjük, hogy amíg nem gondolok végig dolgokat, addig mindenkinek jobb így :)

Úgyhogy most megyek aludni. Azt hiszem. Aki mindenképp frissítésekre vágyik, az nézzen körül a PostCrossing menüben.* Nagyjából két és fél oldalnyi új képeslap került fel. Egyhavi termés. (Ezért is mondom, hogy kicsit megugrott a dolog.)

*a szerkesztő jegyzete: PostCrossing menü már nincs. Könnyen lehet, hogy ha újrakezdem is valamikor a képeslapolást, saját menüje akkor se lesz.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .