Nincs alvás!

Nem tudok aludni, és azt hiszem, írni se nagyon – csak mikor bekapcsoltam a gépemet, azt hittem, menni fog. Nem tudom, miért hittem, végtére és a két legfőbb oka annak, hogy nem bírok elaludni az, hogy fáj a fejem, és hogy émelyeg a gyomrom. És nem hiszem, hogy ezek közül bármelyiknek is jót tenne a vibráló monitor, meg a sötét. Pedig még az utolsó fél Quarelinemet is bevettem.

Illetve, biztos nem az utolsó. Kell még lennie további készleteknek a hátizsákom zsebében, meg szerintem a neszesszeremben is. És lehet, hogy a bőröndben is van. De ez most lényegtelen.

A másik szörnyűség egyébként, ami történik velem, az valószínűleg részlegvezető-szindróma. Ahogy fekszem a sötétben, a rendelések ütemezésén töröm a fejem, meg hogy mit hova kéne átpakolnom, meg ilyesmi retteneteken. A legvadabb álmaimban se tudtam volna ezt elképzelni. Úgy értem, ez kóros!

Viszont állandóan melléütök a billentyűzetnek, és nem győzöm ésszel a törölgetést meg javítgatást, úgyhogy teszek még egy próbát az alvásra. Hátha.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .