Kinn, konyha

Események, sorrendben: üldögélek kinn a Ház előtt – illetőleg mögött, a “kertbe” vezető ajtónál, ahol egyszer máskor majd a lámpák fognak ülni.* Süt a nap – na nem tűz vagy ilyesmi, éppen csak annyira elég, hogy nehezen lássak tőle. :) Sose hittem, hogy valaha is örülni fogok ilyesminek, de örülök. A napocska jó.

Sok más jót nem tudok felsorolni. Végignéztem, ahogy felszerelték a konyhabútort, és bár nagyon szépnek indult, és ha gondosan rakják össze, biztos nagyon klassz lett volna, de így számtalan helyen hihetetlen ronda. Gondatlan. Az egyenesek nem is mindig egyenesek, de amikor azok, akkor sem vízszintesek vagy függőlegesek. Nem is nagyon akarok gondolni rá. Csúnya.

Ja, és mielőtt befejezték volna, elrohantak a fenébe, hogy majd máskor visszajönnek.

Morc.

De a többi dolog jó. Tényleg. Alapvetően.

És akárhogy is vesszük, festékszag ide, fűrészporfellegek oda, azért jó ott sétálni fel-alá, ahol előbb-utóbb lakni fogok. Jó lesz.

*a szerkesztő jegyzete: a lámpák még így 2010 októberében sincsenek ott a lépcső mentén, ellenben a kábelek tavaly télen beáztak, és rendszeresen lecsapták a biztosítékot.

*a szerkesztő következő jegyzete (2011): már vannak lámpák. És égnek is. Hihi.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: , , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .