Szilveszter éjjelén

Bár már csaknem hajnali egy van, ami nem jelent mást, minthogy már réges-réges-réges régen nincs már Szilveszter, nekem még egyszer nagyon fontos volt, hogy leírhassam a 2008-at. Még tartoztam a tavalyi évnek ennyivel.

Nem mondom, hogy nem vagyok iszonyúan fáradt (pedig délután aludtam egy kicsit, hogy kibírjam valahogy), és a tévékabaré egyes részeit is elég jól átbóbiskoltam, de annyi baj legyen.

Pakolászás közben megtaláltam egy félkész hímzésemet. Évekkel ezelőtt dolgoztam rajta legutóbb, B.-nek akartam adni ajándékba, ami egyébként meglehetősen buta ötlet volt, hiszen normális férfiak nem tesznek ki sehova hímzéseket a lakásukban. Egyszer sikerült csak olyan ajándékot adnom neki, aminek mintha tényleg örült volna, az egy pár hónapig még szem előtt is volt.

A hídon pecázó kiskölyköket már nem fogja megkapni, de azért befejezem. Főleg, hogy nem hiányzik már belőle sok. És azért, mert a tegnapi napon – a tavalyi évben – nagyságrendekkel többet haladtam vele, mint az azt megelőző két és fél évben összesen. :)

Újrakezdtem a PostCrossingot is, végre van állandó postaládám. Még bélyegekből be kell majd vásárolnom, de az se sürgős. Előbb úgyis ki kell tapasztalnom az újévi postai árszabást. Leveleket is kell írnom a gyermekeknek. Szóval a napokban fogok még postával foglalkozni.

Még egy elefántot fel kell hoznom a szobámba, ma éjjel még nem költözött fel a polc tetejére egy sem. Aztán azt hiszem, ideje lesz majd aludni.

Jó éjt, kedveseim. És Boldog Új Évet Nektek.

Holnap újra jelentkezem a statisztikáimmal. Hihi.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .