Neurózis

Pályaorientációs teszteket töltök ki az interneten, és néha megállok közben sírni, mert rohadtul fogalmam sincs róla, hogy mihez kellene kezdenem magammal, ahogy azt se tudom, hogy mi érdekel, és hogy mivel akarok foglalkozni. Csak azt tudom, hogy mivel nem, de nem látom célravezető stratégiának a foglalkozások egyenkénti kipróbálását egészen addig, amíg eredményre nem jutok.

Elgondolkoztam viszont azon, hogy mivel minden egyes teszteredményem szerint antiszociális és deviáns tendenciákat mutatok, akkor érdemes lenne találni olyan pontját a világnak, akár földrajzi, akár szakmai értelemben, ahol talán mindez tolerálható volna.

Arra jutottam, hogy Cicely, Alaszka pontosan egy ilyen hely. (Mostanában Miért éppen Alaszkát nézünk.)

De este, lámpaoltás után az is eszembe jutott, hogy könnyen lehet, hogy Cicelyhez meg éppen, hogy nem vagyok elég hóbortos. Ott valahogy mindenki kicsit szeretetreméltóbban és ügyesebben excentrikus, mint én.

Szóval, kínomban azon rágódom, hogy a világ legbolondabb embereinek gyülekezetében sem találnám meg a helyem, mert még ott is ki kellene lógnom a sorból.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .