Pillanat

Van az a hülye helyzet, amikor felébredsz még mielőtt elsülne az ébresztőórád, de látod a fényekből, hogy már nincs sok idő hátra, és végül úgy döntesz, hogy akár föl is kelhetsz. Kicsoszogsz a konyhába, felteszed a teavizet, aztán visszamászol a szobádba felöltözni, vagy valami hasonló egyszerű, hétköznapi tevékenységet űzni.

És akkor áll meg benned az ütő, amikor az ébresztő és a teáskanna ugyanazt a pillanatot választja arra, hogy elkezdjen ordítani.

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

5 Responses to Pillanat

 1. Luca szerint:

  A helyzet átélését nehezíti, hogy én akkor is becsukom a szemem, ha látom az órán, hogy három perc múlva megszólal :P :)

  Viccen kívül: elég érdekes, hogy így kiszámolták az időt. Lehet, hogy összejátszanak :)

 2. poggi szerint:

  Tudod, azt felkelés nélkül nem is látom, hogy mennyi idő van még. (Úgy helyezem el a telefont, hogy ne tudjam felébredés nélkül lecsapni, még az ágyból is ki kell kelni hozzá.) De ez most egyébként sok volt, nem három perc, inkább olyan 10-12.

 3. Luca szerint:

  Nekem közvetlenül a fejem mellett van a telefon, a fal és a párna közt, és úgy állítom be, hogy legyen alkalmam kétszer szundit nyomni. Utána tudok felkelni. Elég szörnyű dolog ez. (10-12 percre akár le is dőlök :D)

 4. poggi szerint:

  Fejed mellett, a párna mellett? Az öngyilkosság! Te nem szoktad álmodban, felébredés nélkül automatikusan lenyomni a nem-szundi-hanem-hagyjál-békén-de-örökre gombot? :)

  Így alakult ki nálam a szoba túlsó végén elhelyezett telefon, amihez nemcsak az ágyból kell kikelni, hanem még lépni is kell kettőt-hármat, és akkor talán tényleg felébredek. :)

 5. Luca szerint:

  Csak egyszer-kétszer fordul elő, hogy rossz gombot nyomok le, és eddig ebből csak egyszer lett komoly baj. Ha nem a fejem mellett lenne a telefon, szerintem meg sem hallanám, hogy szól, annyira mélyen alszom. Még így is sokszor kell a párom is hozzá, hogy felkeljek: megmondom neki, mikor kell felébrednem, és akkor felkelt, vagy ha már nincs itthon, felhív. Nagyon komoly küzdelem nekem az ébredés minden reggel :( :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .