Nem lehetne?

Volt régen az a sorozat, nem emlékszem, mi volt a címe (nem mintha a Google nem lenne a barátom), amiben volt valami szőke lány, Eve vagy Evie vagy valami hasonló (Ívinek hívták a szinkronban, az biztos), akinek a papája marslakó volt, vagy valami hasonló.

Ívi tizenötödik, vagy tizenhatodik vagy valami hasonló születésnapján jelentkezett egy különleges képessége, amikor összeérintette valamelyik ujjait, akkor meg tudta állítani az időt. Aztán ha a tenyerét érintette össze, akkor újra tudta indítani. (Vagy pont fordítva. Most tényleg kőkorszaki történelemről van szó, ezek ilyen halovány, általános iskolás koromból származó emlékképek.)

Néha-néha próbálkoztunk vele, főleg olyankor, hogyha nagyon ki kellett volna menni pisilni óra kellős közepén, vagy ilyesmi, de persze sose sikerült.

Aztán jól elfelejtettem az egészet, és csak mostanában jutott eszembe. És nagyon irigylem a dolgot. Nem lehetne, hogy az én apukám is egy kicsit marslakó legyen, így visszamenőleg? Tudnék mit kezdeni egy kis megállított idővel…

Kategória: Mindennapok | A közvetlen link.

8 Responses to Nem lehetne?

 1. Luca szerint:

  Én erre a sorozatra nem emlékszem, de elég viccesnek tűnik :) Ez a képesség viszont nagyon hasznos lenne, valóban.

 2. Luca szerint:

  Akkor erre mégis emlékszem. Nagyon halványan, nagyon bizonytalanul, de valami rémlik. Megnéztem most a sorozat második epizódját a youtube-on, és egyetlen jelenet sem volt ismerős, de a főcímben az, ahogy a kislány összeérinti a két mutatóujját, nagyon gyanús nekem. Biztos ez is a Disney-délutánban volt, mint a Blossom meg a Torkelsonék, nem?

 3. poggi szerint:

  Hát, azokról meg én nem tudom, micsodák :) De egyébként nekem ilyen vasárnap reggel rémlik, de ez teljesen megbízhatatlan emlék.

 4. Luca szerint:

  Igen, ez a másik lehetőség, hogy esetleg már a Disney-délután befejezése után, a reggeli mesék között ment ez a sorozat. Egyébként zavarba ejtő ez alapján az egy rész alapján, amit láttam. A gagyi határát súrolja. Mondjuk több sorozattal kapcsolatban is érzem ezt, amiket gyerekkoromban nagyon szerettem, most meg újranéztem belőlük egy-két részt. Csak A farm, ahol élünk örök! (Pedig annak is vannak elég kínos pillanatai.)

 5. Luca szerint:

  Ja, a két sorozat főcíme:
  Torkelsonék – http://www.youtube.com/watch?v=isbgKNd0biA

  Blossom – http://www.youtube.com/watch?v=QImXT8DDQ_Q

  Így sem ismered fel őket?

 6. poggi szerint:

  Nem, passzolom mindkettőt.

  Viszont engem mostanában már a Farm, ahol élünk is kiakaszt, ha véletlen rátévedek, nagyjából 5-6 percig bírom elviselni, aztán sikítva elszáguldok. :)

 7. Luca szerint:

  Én most nézem újra, és időnként tényleg gáz, főleg Charles ábrázolása. De azért még mindig szeretem :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .