Hadüzenet

Kedves négynél több és kettőnél kevesebb lábú állatok!

A helyzet a következő: amíg odakinn vagyunk, létezhetünk békésen egymás mellett. Ti nem bántotok engem, én sem bántlak benneteket – mindenki jól jár. Na persze amelyik belémdöfi a fullánkját, az jobb, ha készül a halálra (“hello, my name is poggi, you bit me, prepare to die!”) de amíg ezt nem teszi – felőlem élhet.

De amint beteszitek lábatokat (lábatlanok esetében… valamelyik testrészeteket) a lakásba, azt hadüzenetnek tekintem. Vagy kimentek nagyon gyorsan ott, ahol bejöttetek (ajtó, ablak, valami rejtett rés, amiről nem is szeretném tudni, hogy létezik, stb.), vagy háború lesz.

És ha háború lesz, az komoly dolog: nem riadok vissza a vegyi fegyverek bevetésétől és a fizikai erőszaktól sem. Lehet, hogy többen vagytok, de én vagyok az erősebb, és nekem jobb a logisztikai ellátottságom is. Röviden szólva, esélyetek sincs, ezért is ajánlom fel a békés visszavonulás lehetőségét.

Megértő figyelmeteket ezúton is köszönöm.

A bejegyzés kategóriája: Mindennapok
Kiemelt szavak: .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .