Strange but true

Tud úgy esni a hó, hogy közben nem akar széthasadni a fejem. Valószínűleg van rá valami logikus magyarázat (hogy például nem vonulnak a frontok, hanem permanensen havazós idő van – de lehet, hogy ez hülyeség, nem értek a meteorológiához), mindenesetre így, na meg hogy nem nekem kell lapátolni… egész kellemes dolog.

A másik vicces az, hogy a járdákat is hókotrózzák és gép szórja a homoknak nevezett murvát, és ha történetesen egy járókelő éppen a hókotró előtt jár-kel, akkor a jármű egy darabig követi, lépésben, aztán ha nyilvánvalóvá válik a számára, hogy az illető nem fogja őt elengedni, akkor egyszerűen kikerüli, és a következő alkalmas ponton megfordul, és visszamegy a kihagyott szakaszra.

Néha csak ámulok ezen az országon.

Kategória: Kaland, Mindennapok | A közvetlen link.

4 Responses to Strange but true

 1. Bernadett szerint:

  Itt most csak jég van, semmi hó… a lapátolás az án szemszögemből is fontos pont

 2. poggi szerint:

  Itt szerencsére jég még nincs (nem olvadt el, ugye), de azért lehet nagyokat csúszni adott esetben a jól letaposott havon. Egy-két nagyobb felborulásom volt már, úgyhogy elővigyázatosan laptopot például nem hordok magammal.

 3. Palatinus Lili szerint:

  Szia Panka! Meghívtalak egy játékra, nézz be az oldalamra! Természetesen nem kötelező a dolog, de hátha van hozzá kedved ;-)

 4. poggi szerint:

  Hú, köszi. Gondolkozom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .